ΔΙΑΦΟΡΑ

“Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Μπορεί να τελειώσουμε και σήμερα”!

2308

 

Αισιόδοξος ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Για τη συμφωνία, νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά, έχω την αίσθηση ότι μπορεί να τελειώσουμε και σήμερα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις και στο περιεχόμενο της συμφωνίας, ο κ.Καμμένος είπε «Είναι οι προτάσεις που έχει κάνει ο Γιούνκερ με πέντε σημεία που αποτελούν τις κόκκινες γραμμές της Ελλάδας που συμφωνήθηκε ότι πρέπει να κοστολογηθούν και να ενταχθούν σε ένα κείμενο που καθρεφτίζει την ελληνική θέση. Είναι η πρώτη φορά στα πέντε χρόνια όπου έχουμε μια θέση την οποία προσυπογραφούν και η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με εξαίρεση το ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή».

«Αν αυτό (σσ το κείμενο) δεν περιλαμβάνει τον τρόπο που θα αναπτυχθεί η χώρα και θα φύγουμε από αυτό το τέλμα, δεν πρόκειται να συμφωνήσει κανείς σε αυτό» επεσήμανε.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εταίρο του Τσίπρα, το θέμα είναι να φύγουμε από αυτό το αδιέξοδο, όχι να μας δώσουμε εν είδει εμπόρου ναρκωτικών προς ναρκομανή μια δόση για να τη βγάλουμε λίγους μήνες ακόμα.«Τέτοιου είδους πρόγραμμα εγώ δεν υπογράφω», ξεκαθάρισε.

Στο ερώτημα αν θα θέσει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ ζήτημα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για την ψήφο των βουλευτών του, ο αρχηγός του κόμματος απάντησε: «Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, όλα αυτά τα θέματα έχουν τεθεί, έχουν εγκριθεί αυτά που πέρασαν ως ελληνική θέση και, είμαστε όλοι σύμφωνοι, όπως έχει γίνει και με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν υπάρξει οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτά που έχουμε συμφωνήσει ως εθνική θέση, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει εξουσιοδότηση για να συμβεί αυτό, θα ξαναπεράσει από την ΚΟ για να το ξανασυζητήσουμε».

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button