ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Υποδοχή της Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας από την Μονή Κουτλουμουσίου στην Κατούνα

11183

Η κωμόπολη της Κατούνας υποδέχτηκε τη Θαυματουργό Ιερά Εικόνα της Παναγία μας της Φοβεράς Προστασίας εκ της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.

Η υποδοχή έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών της περιοχής με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφάνειο Καραγεώργο. Σχηματίσθηκε πομπή η οποία κατευθύνθηκε προς τον Ιερό Ναό, όπου τελέσθηκε Δοξολογία επί τη αφίξει της Ιεράς Εικόνος και Αρχιερατικός Εσπερινός.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Γέροντα Χριστόδουλο, οι οποίοι έδωσαν την άδεια και την ευλογία για την έξοδο της Ιεράς Εικόνος από το Άγιο Όρος.

Η Εικόνα της Παναγίας θα παραμείνει στην Ενορία μέχρι και την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα, όπου και θα αναχωρήσει για το Άγιο Όρος.

πηγη perivolipanagias.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button