ΔΙΑΦΟΡΑ

Ιταλία: Άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο

Πανικός επικρατεί στην Ιταλία από το μεσημέρι, καθώς άγνωστος άνοιξε πυρ στους δρόμους της πόλης Άρδεα, κοντά στη Ρώμη, σκοτώνοντας δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι κάτοικος της περιοχής που σημειώθηκε το περιστατικό, 34 ετών, ενώ προηγουμένως είχε διαπληκτηστεί με τον ηλικιωμένο.

Τα αδέρφια που σκοτώθηκαν από τα πυρά του ήταν τριών και οκτώ ετών, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει του σημείου και να κλειδωθεί σπίτι του, όπου πραγματοποιούν επιδρομή οι αστυνομικές δυνάμεις.

Τα παιδιά και ο ηλικιωμένος δεν είναι συγγενείς και δεν φαίνεται να υπάρχει σχέση μεταξύ των τριών θυμάτων και του δράστη ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα.

Μόλις οχυρώθηκε σπίτι του, ξεκίνησε επιχείρηση διαπραγμάτευσης για την παράδοσή του, με τη μητέρα του να βοηθά τους αστυνομικούς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του αλλά τελικά ο δράστης αυτοκτόνησε.

Αυτοκτόνησε ο δράστης – Ο δολοφόνος φέρεται να είχε συγγενική σχέση με τα τρία θύματα – Τα δυο μικρά παιδιά θανατώθηκαν ενώ έπαιζαν έξω από την αυλή του σπιτιού τους

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ρώμης ύστερα από τον θάνατο δύο μικρών παιδιών και ενός ηλικιωμένου που προκλήθηκε από ένοπλο, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον τους. Οι κάτοικοι και ο δήμαρχος του προαστίου της Ρώμης, Άρντεα, θεωρούν ότι πρόκειται, δυστυχώς, για προαναγγελθείσα τραγωδία.

Στις δηλώσεις τους στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μίλησαν για τον 34χρονο, ο οποίος δολοφόνησε δυο παιδιά, δυο αδέλφια 8 και 3 ετών, και έναν ηλικιωμένο 84 ετών και στη συνέχεια αμπαρώθηκε και αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τους περίοικους, αλλά και τους συγγενείς των θυμάτων, ο δράστης έπασχε από ψυχικά προβλήματα, ήταν γνωστό ότι οπλοφορούσε και είχε απειλήσει, με το περίστροφό του, σειρά κατοίκων.

Κάποιοι, μάλιστα, φέρονται να κατήγγειλαν ότι επρόκειτο για άκρως επικίνδυνο άτομο αλλά δεν υπήρξε η πρέπουσα ανταπόκριση.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Άρντεα, Μαριάνο Σαβαρέζε, ο δολοφόνος είχε συγγενική σχέση με τα τρία θύματα. Τα δυο μικρά παιδιά θανατώθηκαν ενώ έπαιζαν έξω από την αυλή του σπιτιού τους. Οι προσπάθειες παροχής πρώτων βοηθειών, με ελικόπτερο, αποδείχθηκαν μάταιες. Ο ηλικιωμένος άνδρας, δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε βόλτα με το ποδήλατό του.

Όταν, λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα ώρα Ιταλίας, οι καραμπινιέροι έκαναν έφοδο
στο σπίτι του δράστη, διαπίστωσαν ότι είχε αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι κάτοικος της περιοχής που σημειώθηκε το περιστατικό, 34 ετών, ενώ προηγουμένως είχε διαπληκτηστεί με τον ηλικιωμένο. Τα αδέρφια που σκοτώθηκαν από τα πυρά του ήταν τριών και οκτώ ετών, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει του σημείου και να κλειδωθεί σπίτι του, όπου πραγματοποιούν επιδρομή οι αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ προέτρεψαν τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σπίτια τους..

protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button