ΔΙΑΦΟΡΑ

Jordan Cashmyer: Σοκ! Πέθανε η πρωταγωνίστρια του 16 and Pregnant σε ηλικία 26 ετών

H Jordan Cashmyer, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο «16χρονη και Έγκυος», πέθανε, σύμφωνα με το TMZ. Αν και ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον θάνατό της στο site, δεν αναφέρθηκε η αιτία ή ο τρόπος θανάτου.

Η Jordan εμφανίστηκε στο σόου το 2014. Τότε τα είχε με τον σύντροφό της, Derek και το ριάλιτι αποτύπωνε τη ζωή τους, αφού ήταν όπως λέει και ο τίτλος, 16 ετών και έγκυος. Οι δυο τους χώρισαν μετά το ριάλιτι, αλλά δεν κατάφεραν να φροντίσουν σωστά την κόρη τους.

Η νεαρή υπέγραψε τα δικαιώματα επιμέλειάς στη μητέρα του Derek το 2015, σε προσωρινή βάση. Αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, εθισμό και είχε αυτοκτονικές σκέψεις.

Μέχρι το 2017 και κατέληξε να συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών.

Εύβοια: Πέθανε ο 68χρονος που προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό η σύντροφός του

Ο άνδρας από το Αχλάδι της Εύβοιας, είχε δεχθεί επίθεση από την 33χρονη σύντροφό του πριν από 10 ημέρες και τώρα, ο 68χρονος άφησε την τελευταία πνοή του.

Η γυναίκα φέρεται να περιέλουσε με οινόπνευμα τον 68χρονο και να του έβαλε φωτιά μέσα στο σπίτι του. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αχλάδι της βόρειας Εύβοιας στις 2 Ιανουαρίου 2022, ωστόσο, καταγγέλθηκε λίγες ημέρες μετά στην Αστυνομία. Ο 68χρονος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γεννηματάς των Αθηνών και το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με το evima, άφησε την τελευταία του πνοή.

Στην τοπική κοινωνία η είδηση έπεσε σαν κεραυνός για τον υποθηκοφύλακα της περιοχής καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima το ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο ζούσε μαζί και δεν φαινόταν να είχε κάποιο πρόβλημα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button