ΔΙΑΦΟΡΑ

Και μια ευχάριστη είδηση: Εξιτήριο για τον 4χρονο Κωνσταντίνο που νοσηλευόταν με εγκεφαλική αιμορραγία

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 4χρονο αγοράκι από την Άρτα, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών με εγκεφαλική αιμορραγία μετά από χτύπημα στο κεφάλι.

Εξιτήριο έλαβε από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας ο 4χρονος Κωνσταντίνος από την Άρτα ο οποίος νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος με αιμορραγία στο κεφάλι.  Το παιδί προ ημερών αποσωληνώθηκε και παρέμενε στη Μονάδα για παρακολούθηση. Ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης αναφέρει πως το παιδί σήμερα πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης και όλο το προσωπικό έδωσαν μια ακόμα μάχη, για ένα ακόμα παιδί, ώστε όλα να εξελιχθούν καλά. Το χρονικό του ατυχήματος -Ο 4χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από πτώση που είχε μέσα σε σπίτι στην Άρτα.  Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία και στη συνέχεια με τη συνοδεία αστυνομίας, διακομίσθηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο του Ρίου.

Οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωση του μικρού Κωνσταντίνου από τα μηχανήματα, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά και όλα δείχνουν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. «Είναι μια όμορφη ημέρα για όλους μας και για τον μικρό Κωνσταντίνο.

Οι πρώτες αντιδράσεις του παιδιού μετά την αποσωλήνωση είναι θετικές. Είμαστε σε καλό δρόμο, υπάρχει καλύτερη εικόνα στη μαγνητική, καθώς μέρος της αιμορραγίας έχει απορροφηθεί, θέλει προσοχή, θα προχωρήσουμε σε νευρολογικό έλεγχο», δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας, ενώ σε άλλες δηλώσεις του, στο tempo24, ανέφερε: «Τα καταφέραμε.

Ο μικρός μας ασθενής σήμερα μας έκανε να χαμογελάσουμε. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψει στην αγκαλιά των γονιών του». Ο τετράχρονος τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από πτώση που είχε μέσα σε σπίτι στον Λουτρότοπο Άρταα, όταν γλίστρησε πάνω στο δάπεδο, που μόλις είχε σφουγγαρίσει η μητέρα του.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία και στη συνέχεια με τη συνοδεία αστυνομίας, διακομίσθηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο του Ρίου.

Μάλιστα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ανήρτησε στην ιστοσελίδα της στο facebook και ένα βίντεο από τη διακομιδή του αγοριού, μαζί με ευχές για καλή ανάρρωση. Ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του μικρού αγοριού επέδειξε τις τελευταίες ώρες και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Ο κ. Καρβέλης είχε και σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη και ενημερώθηκε ότι το αγοράκι αποσωληνώθηκε.

Πηγη infokids.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button