ΔΙΑΦΟΡΑ

“Καλό ταξίδι” Στέλιο – Έσβησε το γλυκό χαμόγελο του 28χρονου

Ο Στέλιος σε ηλικία 28 ετών έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Την είδηση του θανάτου του, γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου, το οποίο αναφέρει πως πρόκειται για «έναν άγγελος, που φορούσε πάντα ένα πλατύ χαμόγελο και μια ψυχή που χάριζε καλοσύνη σε όλο τον κόσμο».

«Καλό παράδεισο αγγελούδι μας. Οι φίλοι σου και οι δάσκαλοι σου, δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ. Θα βρίσκεσαι στις πιο όμορφες μας αναμνήσεις…», αναφέρει η ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Αυτός ήταν ο Κώστας Ελεφάντης – Βρέθηκε νεκρός… δυο μήνες μετά τον χαμό της γυναίκας του

Ο Κώστας Ελεφάντης είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην οδό Σισίνη.

Ο άτυχος 76χρονος ήταν συνταξιούχος της “Πειραϊκής Πατραϊκής”, ενώ πριν από περίπου 2 μήνες είχε χάσει τη σύζυγό του, Κατερίνα Φλαμή – Ελεφάντη.

Ο Κώστας έχασε τη ζωή του, μετά από μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο. Τραγική φιγούρα η κόρη τους, Μαριάννα που μέσα σε σχεδόν δύο μήνες, έχασε και τους δύο γονείς της.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button