ΔΙΑΦΟΡΑ

Καραμπουτάκη: Tραγική Ειρωvεία Το «Μήvυμα» Της, Λiγο Πριν Mάθει Ότι Πέθανε ο Πατέpας της! Φώτo

Καραμπουτάκη: Tραγική Ειρωvεία Το «Μήvυμα» Της, Λiγο Πριν Mάθει Ότι Πέθανε ο Πατέpας της! Φώτo

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βυθίστηκε στο πένθος.

Η είδηση του ξαφνικού 8ανάτου του πατέρα της πρώην παίκτριας του MasterChef, Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, έσκασε σαν βόμβα. Ο πατέρας της Σπυριδούλας εντοπίστηκε από γείτονα που ειδοποίησε…

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βυθίστηκε στο πένθος.

Ο πατέρας της Σπυριδούλας εντοπίστηκε από γείτονα που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Η είδηση του ξαφνικού 8ανάτου του πατέρα της πρώην παίκτριας του MasterChef, Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, έσκασε σαν βόμβα.

Να θυμίσουμε πως ο μπαμπάς της, Λευτέρης Καραμπουτάκης εντοπίστηκε νεκpός στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 52χρονος άνδρας έμενε μόνος σε διαμέρισμα

πρώτου ορόφου και χθες βράδυ εργάστηκε κανονικά στο τσιπουράδικο, όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του “Μεθυστάνα” στην οδό Παπάγου στη Νέα Ιωνία.

Όπως αναφέρει το e-thessalia και το taxydromos επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε τσιπουράδικα στην Νέα Ιωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σε ουζερί ως σερβιτόρος.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου λαμβάνονται καταθέσεις, ενώ ο 8άνατος του άτυχου άνδρα εκτιμάται πως επήλθε από παθολογικά αίτια.

Tραγική ειρωνεία το μήνυμα της λίγο πριν το μάθει

Τραγική ειρωνεία οι αναρτήσεις της Σπυριδούλα στο Instagram, καθώς η πρώην παίκτρια

του MasterChef, λίγες ώρες πριν πληροφορηθεί πως ο πατέρας της «έφυγε», ήταν πολύ χαρούμενη και ευδιάθετη…πηγή viralnewsgr.eu

Αυτά ανάρτησε λίγο πριν μάθει το δυσάρεστο γεγονός:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button