ΔΙΑΦΟΡΑ

Καρφώνει γαρύφαλλα σε ένα λεμόνι και γλιτώνει από το μεγαλύτερο βασανιστήριο του καλοκαιριού

Καρφώνει γαρύφαλλα σε ένα λεμόνι και γλιτώνει από το μεγαλύτερο βασανιστήριο του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και μαζί με αυτό έχουν καταφτάσει και ο απόλυτος εφιάλτης μας, τα κουνούπια, ωστόσο υπάρχουν πολλές φυσικές λύσεις

για να σας σώσουν από το βασανιστήριο του καλοκαιριού χωρίς να γεμίσετε το σπίτι σας χημικά. Μια εξ αυτών και το λεμόνι που για ακόμη μια φορά θα κάνει θαύματα.

Κοιτάξτε πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας φυσικό εντομοαπωθητικό μόνο με 2 υλικά που θα σας κάνει να αποχαιρετήσετε και να διώξετε τα κουνούπια μακριά από εσάς.

Χρησιμοποιήστε 1 λάιμ ή 1 λεμόνι και κόψτε το στη μέση. Στη συνέχεια καρφώστε σχεδόν σε όλη την επιφάνεια του κομμένου λεμονιού ή λάιμ γαρύφαλλα.

Η έντονη μυρωδιά του μπαχαρικού σε συνδυασμό με την εντομοαπωθητική μυρωδιά του λεμονιού, θα αποτρέψει κάθε κουνούπι από το να σας πλησιάσει και να σας τσιμπήσει!

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button