ΔΙΑΦΟΡΑ

Από τη Λάρισα ο οδηγός που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Πιερία – Ήταν πατέρας 4 ανήλικων παιδιών (φωτο)

Από τη Λάρισα ο οδηγός που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Πιερία – Ήταν πατέρας 4 ανήλικων παιδιών (φωτο)

Ο 44χρονος Μπάμπης Χριστοδούλου από τη Γιάννουλη Λάρισας είναι ο οδηγός του βυτιοφόρου που βρήκε το θάνατο στο τροχαίο που συνέβη σήμερα στην Πιερία (Βαρικό).

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να πάρει φωτιά.

Ο 44χρονος ήταν πατέρας 4 ανήλικων παιδιών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Άφησε τέσσερα ανήλικα ορφανά, όταν το βυτιοφόρο που οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες.

Από τα Γεφύρια Καρδίτσας κατάγονταν ο 44χρονος Μπάμπης Χριστοδούλου, που έχασε τη ζωή του όταν το βυτιοφόρο που οδηγούσε, έπιασε φωτιά στην Εθνική Οδό στο ύψος της Πιερίας.

Ο άτυχος Μπάμπης Χριστοδούλου ήταν πατέρας 4 ανηλίκων παιδιών και ζούσε μόνιμα στην Γιάννουλη Λάρισας.

Ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα Δαούλα, μαζί απέκτησαν 4 παιδιά και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον κόσμο, τόσο της Γιάννουλης, όσο και των Γεφυρίων.

Θυμίζουμε πως το δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό στο ύψος της Πιερίας και συμμετείχαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιά του βυτιοφόρου..

onlarissa.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button