ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο τώρα Ευχάριστα νέα

Βγήκε από την εντατική o ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος μετά από έναν μήνα νοσηλείας

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Νίκου Ξανθόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μετά από έναν ολόκληρο μήνα νοσηλείας στην μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων, ο αγαπημένος ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σήμερα σε απλή κλίνη όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του.

Ο 88χρονος πάλαι ποτέ σταρ του ελληνικού θεάτρου, κινηματογράφου και του τραγουδιού είχε μεταφερθεί επειγόντως σε κεντρική κλινική της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα χρόνια προβλήματα υγείας, που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πηγές από το στενό περιβάλλον του που μίλησαν στο protothema.gr , δεν υπάρχει ακόμη κάποια σαφή πρόβλεψη σχετικά με το πότε θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

πηγη mixanitouxronou.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button