ΔΙΑΦΟΡΑ

Κατερίνη: Λύγισε Ο Σύζυγος Της 29χρονης Που Πέθανε Μετά Από Αλλεργικό Σοκ

Κατερίνη: Λύγισε Ο Σύζυγος Της 29χρονης Που Πέθανε Μετά Από Αλλεργικό Σοκ

Συγκλονίζει ακόμα η οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη, όταν η 29χρονη λεχώνα έχασε τη ζωή της μετά τη χορήγηση αντιβιοτικού φαρμάκου, στο οποίο ήταν αλλεργική.

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας μίλησε στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τα όσα δύσκολα πέρασε και περνάει, μαζί πια με τη μικρή κορούλα του.

Ο άνθρωπος που τους τελευταίους μήνες κλήθηκε να έχει ρόλο και πατέρα και μητέρας για να φροντίσει την μικρή κορούλα του «λύγισε» στην κάμερα, αποκαλύπτοντας πως οι πρώτες μέρες με το παιδί στο σπίτι και χωρίς την γυναίκα του ήταν δραματικές.

Το χρονικό του θανάτου της 29χρονης λεχώνας

Η γυναίκα γέννησε στο νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο στο οποίο ήταν αλλεργική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

Από την Κατερίνη διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε.

Η 29χρονη λεχώνα που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κατέληξε λίγο αργότερα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button