ΔΙΑΦΟΡΑ

«Κατέρρευσε» η Καίτη Γκρέυ-Μετά από πέντε μήνες έμαθε για τον θάνατο του γιου της

Πέντε μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος της Καίτης Γκρέυ, Βασίλης, έφυγε από τη ζωή με την δεύτερη, ωστόσο, να αγνοεί το τραγικό αυτό γεγονός μέχρι πολύ πρόσφατα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η Καίτη Γκρέυ που όλους αυτούς τους μήνες περίμενε τον γιο της Βασίλη να την επισκεφθεί, «κατέρρευσε», όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του, μιας και του είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

«Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις» φαίνεται σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα να ήταν τα λιγοστά λόγια που κατάφερε να ψελλίσει ο δεύτερος γιος της. Όλο αυτό το διάστημα, η Καίτη Γκρέυ που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, περίμενε υπομονετικά να πάει ο αγαπημένος της γιος Βασίλης να την επισκεφθεί.

Ο Βασίλης Ηλιάδης άλλωστε, ήταν το πρόσωπο που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε της αφήγηση, ακόμα και στις δυο βιογραφίες που εκδόθηκαν για τη ζωή της, η ίδια μιλούσε με περηφάνια για τα βάσανα που πέρασε για να τον κρατήσει στη ζωή. Η είδηση του θανάτου του, όπως ήταν λογικό, την “τσάκισε”. πηγη alldaynews.gr

Δύσκολες ώρες για την Νατάσα Ράγιου-”Σ’ αγαπάω από εδώ μέχρι εκεί που θα πας, στον ουρανό”

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νατάσα Ράγιου καθώς έφυγε από τη ζωή ένας πολύ δικός της άνθρωπος.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η δημοσιογράφος μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

 

Δύσκολες ώρες για την Νατάσα Ράγιου-''Σ’ αγαπάω από εδώ μέχρι εκεί που θα πας, στον ουρανό''

«Καλό ταξίδι θείε μου υπέροχε… Το πρώτο μου δαχτυλίδι , το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό, τα δώρα, η ανοιχτή αγκαλιά σου, η γενναιοδωρία σου, το χαρτζιλίκι που μου έβαζες κρυφά στην τσέπη της σχολικής μου ποδιάς… Σ’ αγαπάω από εδώ μέχρι εκεί που θα πας, στον ουρανό».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την συλλυπηθούν.

Καυγάς στον «αέρα» με Μικρούτσικο – Πουλόπουλο: «Δεν έχω πτυχίο βλακείας»

«Έχεις περάσει κορονοϊό και μπορεί να σου έχει αφήσει κατάλοιπα». Γιατί έγινε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Στα ύψη ανέβηκε η ένταση το πρωί της Παρασκευής (29/4) στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Γιάννη Πουλόπουλου.

Ο καυγάς μεταξύ των δύο συντελεστών της εκπομπής ξέσπασε γιατί ο Γιάννης Πουλόπουλος διέκοψε σε κάποια φάση τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον δεύτερο να χάνει την ψυχραιμία του.

«Δεν είναι δυνατόν την ώρα που πάω να πω το επιχείρημα, γίνεσαι έξαλλος και λες ”όχι”» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος απευθυνόμενος στον Γιάννη Πουλόπουλο μιλώντας για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την εκπομπή που συμμετείχε. «Ο Γιάννης έχει την άποψη ότι τα λέει όλα σοβαρά, εσύ λες ότι τρολάρει… Καλά, εσύ το πιστεύεις, εδώ πιστεύεις στον Σασμό ό,τι γίνεται» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος ζήτησε να προβληθεί βίντεο στο οποίο μιλάει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

  • Α.Μ.: Έχω προλάβει να πω τι;
  • Γ.Π.: Γιατί φωνάζεις;
  • Α.Μ.: Έχεις αυτό το ελάττωμα τον τελευταίο καιρό, εγώ σε δικαιολογώ γιατί έχεις περάσει κορονοϊό και μπορεί να σου έχει αφήσει κατάλοιπα. Και χθες τα ίδια έγιναν. Συν το γεγονός ότι ξέρεις ότι σ’ αγαπάω και είμαι ανεκτικός.
  • Γ.Π.: Τι έκανα;
  • Α.Μ.: Δεν είναι δυνατόν την ώρα που πάω να πω το επιχείρημα, γίνεσαι έξαλλος και «όχι». Τι όχι; Τι ήθελα να πω;
  • Γ.Π.: Να το δούμε πρώτα και μετά να σχολιάσουμε;
  • Α.Μ.: Να το δούμε πρώτα, αλλά δεν θα σχολιάσω γιατί δεν με αφήνει ο Γιαννάκης.
  • Κ.Κ.: Εγώ είμαι η παρουσιάστρια.
  • Α.Μ.: Ναι, αλλά ο Γιαννάκης δεν με αφήνει.

Μάλιστα, με την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις Βασάλου, η ένταση συνεχίστηκε, αυτήν τη φορά μεταξύ Μικρούτσικου και Χρύσλας Γεωργακοπούλου. «Να καταφέρω να πω τη γνώμη μου χωρίς να με διακόψει κάποιος» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και τόνισε: «Δεν έχω πτυχίο βλακείας».

Το βίντεο με τον καυγά:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button