ΔΙΑΦΟΡΑ

Καβάλα, μαρτυρία-σοκ: «Ήμουν έξω από το φαρμακείο την ώρα που τη σκότωνε, αλλά δεν το ήξερα, με έδιωξε»

Συγκλονίζει η νέα μαρτυρία για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, ο κ. Χρήστος περιέγραψε το τετ α τετ που είχε με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 43χρονης φαρμακοποιού. «Δεν την είδα την Αΐντα, είδα αυτόν που ήταν αγριεμένος», δήλωσε για τον 55χρονο που ήταν σε κατάσταση αμόκ και τον έδιωξε, ενώ στη συνέχεια κατέβασε τα στόρια.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο κ. Χρήστος σκούπιζε τα δάκρυά του όσο μιλούσε για το φρικτό έγκλημα στην Καβάλα. Ήταν έξω από το φαρμακείο την ώρα που ο 55χρονος σκότωνε τη 43χρονη, αλλά δεν το ήξερε. Ίσως να μπορούσε να κάνει κάτι, λέει, ξανά και ξανά. «Ήρθα εδώ να πάρω τα φάρμακα και με έδιωξε (σ.σ. ο δράστης), μου έλεγε ”φύγε, φύγε, φύγε”, ήταν άγριος». Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Καβάλας από το στυγερό έγκλημα με θύμα μια 43χρονη φαρμακοποιό που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της.

Στην εκπομπή Live News μίλησε ο κ. Χρήστος, ο οποίος ήταν έξω από το φαρμακείο την ώρα που ο 55χρονος σκότωνε την 43χρονη Άιντα. Δεν το ήξερε. Ίσως να μπορούσε να κάνει κάτι, λέει, ξανά και ξανά. «Ήρθα εδώ να πάρω τα φάρμακα και με έδιωξε (σ.σ. ο δράστης), μου έλεγε φύγε φύγε φύγε, ήταν άγριος. Δεν την είδα την Άιντα, είδα αυτόν που ήταν αγριεμένος». Ο 55χρονος σε κατάσταση αμόκ τον έδιωξε κακήν κακώς και ύστερα κατέβασε τα στόρια. Είχε ήδη στραγγαλίσει την 43χρονη με το ένα του χέρι.

Η κάμερα του Live News μπήκε στο φαρμακείο, μέσα στο οποίο η μητέρα δύο μικρών αγοριών, έχασε τη ζωή της από τον ίδιο της τον σύζυγο. Στο καμαράκι την σκότωσε κι ύστερα ο δολοφόνος της κρυβόταν μέσα στο κατάστημα για 7 ολόκληρες ώρες. Τις τρεις από αυτές στεκόταν πάνω από το πτώμα της και την κοιτούσε. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, δηλώνει ωστόσο μετανιωμένος.

Στην εκπομπή Live News μίλησε μία ακόμη πρώην σύντροφος του 55χρονου, αποκαλύπτοντας ότι είχε και εκείνη αποπειραθεί να την πνίξει δύο, μάλιστα, φορές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μια γυναίκα που είχε επικοινωνήσει με την φαρμακοποιό και την είχε προειδοποιήσει για το βίαιο παρελθόν του.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button