ΔΙΑΦΟΡΑ

Κέρκυρα-Δάκρυσαν και οι πέτρες στην κηδεία της 12χρονης που πνίγηκε

Κέρκυρα-Δάκρυσαν και οι πέτρες στην κηδεία της 12χρονης που πνίγηκε

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στη 12χρονη που έχασε τη ζωή της σε θαλάσσια περιοχή της Κέρκυρας την Τρίτη. Στην κηδεία της ανήλικης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, οι συμμαθητές της θλιμμένοι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της.

  • «Ήταν σκληρή η ζωή για σένα. Ήταν άδικος ο θάνατός σου» ήταν τα σπαρακτικά λόγια των συμμαθητών της άτυχης 12χρονης. Τραγικές φιγούρες ήταν η θεία της άτυχης ανήλικης καθώς και η φίλη της, με την οποία κολυμπούσαν μαζί τη μοιραία ημέρα και η οποία σώθηκε.

Υπενθυμίζεται πως το κορίτσι είχε χάσει και τους δύο γονείς του και προσπαθούσε να κάνει μια νέα αρχή μαζί με τη θεία της.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button