ΔΙΑΦΟΡΑ

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Φίλοι και συγγενείς στο τελευταίο «αντίο»

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κηδεία του Γιώργου Τράγκα στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς.

Φίλοι και συγγενείς του γνωστού δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου είχαν αρχίσει να φτάνουν από νωρίς στο σημείο προκειμένου να του πουν το τελευταίο “αντίο” και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Ανάμεσά τους η πολυαγαπημένη του σύζυγος Μαρία Καρρά, η πρώτη του σύζυγος Βίκυ Μαρκουλιδάκη καθώς και οι δυο γιοι του Φρέντι και Γιάννης, ο Κώστας Χαρδαβέλλας και ο Γρηγόρης Πετράκος

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορονοϊο με τον οποίο πάλεψε αρκετές μέρες περνώντας μάλιστα τα τελευταία του 24ωρα στο νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες του tlife.gr και του Πέτρου Χόντου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη magdasnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button