ΔΙΑΦΟΡΑ

Κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του που τσακίζει κόκκαλα

Kηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Σπαράζει καρδιές η μητέρα του

Τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν οι δικοί του άνθρωποι, ενός ανθρώπου που έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα σε τροχαίο δυστύχημα.

Σήμερα 18/1 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, λίγες ημέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή της Βούλας στις 14/1, όταν το αυτοκίνητό του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έφυγε της πορείας του έπεσε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες. Η σύζυγός του έζησε από θαύμα και μόλις χθες 17/1 έμαθε για το θάνατο του, με την αντίδραση της να είναι άσχημη.

Σήμερα η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του που τσακίζει κόκκαλα

Το τελευταίο “αντίο” τα αγαπημένα του πρόσωπα θα το πουν στην Μύκονο και οι κάτοικοι, ειδικά εκείνοι που τον γνώριζαν δηλώνουν συγκλονισμένοι.

Η πρώτη ανάρτηση της μητέρας του Τζώρτζη μετά το δυστύχημα

Να σημειωθεί πως το 2000 στη Μύκονο ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε διασταυρωθεί ξανά με τον θάνατο, σε μία άδεια από την στρατιωτική θητεία του που έκανε βόλτα με μηχανή μεγάλου κυβισμού και συνεπιβάτη φίλο του.

Η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον γιο της με μία σπαρακτική ανάρτηση.

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου», έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον γιο της.

Η ανάρτηση της μητέρας του:

πηγη i-diakopes.gr 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button