ΔΙΑΦΟΡΑ

Κηδεύεται αύριο η 22χρονη Γεωργία Σολανάκη που «έσβησε» ξαφνικά – Οι γονείς περιμένουν απαντήσεις

Απαρηγόρητοι οι γονείς και η αδερφή της

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο Παρασκευή η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της 22χρονης Γεωργίας Σολανάκη που άφησε την τελευταία της πνοή στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ έκανε την καθιερωμένη της προπόνηση.

Ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής όπου σπούδαζε αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα της στα Χανιά. Η σορός του κοριτσιού μετά την νεκροψία η οποία έδειξε ότι ο θάνατός της επήλθε από ανακοπή καρδιάς, θα μεταφερθεί στο χωριό Παλαιά Ρούματα όπου θα τελεστεί η κηδεία της.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Γιάννης και Αργυρή Σολανάκη, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν ξαφνικά τον «άγγελο» τους. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι και η μεγαλύτερη αδερφή της 22χρονης, η Ελευθερία, η οποία έχασε το στήριγμά της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η Γεωργία έσβησε από ανακοπή καρδιάς. Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα δείξουν τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την τραγωδία. Η αθλήτρια με τις αξιοθαύμαστες επιδόσεις ήταν υγιέστατη και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, η 22χρονη ενώ έκανε προπόνηση αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και ξάπλωσε στο γήπεδο. Εκείνη την ώρα στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες. Ξαφνικά οι παρευρισκόμενοι συνειδητοποίησαν ότι η αθλήτρια δεν κινούνταν και όταν την πλησίασαν είδαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Μέσα σε λίγα λεπτά της έγινε ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button