ΔΙΑΦΟΡΑ

Κιλκίς: Τρένο παρέσυρε πεζούς – Ένας νεκρός και τραυματίες

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 11:30 σήμερα το πρωί, στο ύψος του Λιμνότοπου Κιλκίς. Όπως μεταδίδει το thestival.gr,  εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Ειδομένη, παρέσυρε τρία άτομα που κινούνταν πεζά. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του κι άλλα δύο τραυματίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει το maxitis.gr, το περιστατικό συνέβη, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν μετανάστη και άλλους δύο κατά πάσα πιθανότητα συμπατριώτες του, που τραυματίσθηκαν σοβαρά, οι οποίοι κινούνταν πάνω στις γραμμές, η εθνικότητα των οποίων ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Και οι τρεις μετανάστες, σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθύνονταν προς τα σύνορα ακολουθώντας τη σιδηροδρομική γραμμή.

Η φώτο του τρένου ειναι τυχαία.

Πέθανε στην Αφρική ο ιερέας του Παλαιοκήπου

Κεραυνό εν αιθρία αποτέλεσε για τη Λέσβο και ιδιαίτερα για την περιοχή της Γέρας και τον Παλαιόκηπο ο ξαφνικός θάνατος του π. Ερμόλαου Ιατρού, εφημέριου του χωριού, που εδώ και χρόνια πηγαινοερχόταν στην Αφρική μετέχοντας στην ιεραποστολή και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε στη Μονρόβια της Λιβερίας, ενώ ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια

Νεκρός ο Δημοσθένης Λειβαδάρας: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ήταν πατέρας τριών παιδιών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, ο πατέρας τριών παιδιών, Δημοσθένης Λειβαδάρας, βυθίζοντας στην θλίψη την τοπική κοινωνία. Η κηδεία του άτυχου 48χρονου θα τελεστεί σήμερα στις 16:30 μ.μ. στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου στην Αθήνα. Όπως αναφέρει η “Ανωγή” η είδηση σκόρπισε τη θλίψη στ’ Ανώγεια και ήρθε να προστεθεί σε μια μακρά λίστα απωλειών νέων ανθρώπων το τελευταίο διάστημα.

Ο άτυχος 48χρονος ήταν σύζυγος της Γιάννας Σκουλά και είχε τρία παιδιά, τον Χαράλαμπο, την Κατερίνα και το Γιώργο. Όλοι όσοι τον γνωρίσαν τον αποχαιρετούν με οδύνη και συγκίνηση

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button