ΔΙΑΦΟΡΑ

Κυβέρνηση ΤΩΡΑ: Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία – Τα πράγματα είναι άσχημα

1885

Μόλις έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η εξαμερής στις Βρυξέλλες, πληροφορίες… ανέφεραν πως υπάρχει ένα κείμενο-πρόταση που θα μπορούσε να κατατεθει στο Eurogroup, το οποίο όμως δεν είναι πλήρες και δεν οδηγεί τις δύο πλευρές σε συμφωνία.
Κυβερνητική πηγή μιλώντας στο iefimerida.gr υποστήριξε πως υπάρχει ένα κείμενο, το οποίο είναι κοντά στην ελληνική πρόταση, ωστόσο Αθήνα και εταίροι δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία.
Μάλιστα, η ίδια πηγή ανέφερε πως η κατάσταση δεν είναι καλή και ότι τα πράγματα είναι χειρότερα απ’ ό,τι χθες. Πρόσθεσε δε ότι η ελληνική αντιπροσωπεία θα πάει στο Eurogroup για να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button