ΔΙΑΦΟΡΑ

Κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε. Αυτό που είδε μέσα, τον έκανε να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία!

Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να κλέβουν πράγματα από άλλους ανθρώπους, από το να αποκτούν πράγματα γι’αυτούς με τίμιο τρόπο.

Ο Connor Dawes, είδε έναν άνδρα να περπατά μόνος του τη νύχτα στο Nuneaton του Warwickshire. Ακολούθησε τον άνδρα για λίγα λεπτά και μόλις θεώρησε κατάλληλη τη στιγμή, τον χτύπησε και του πήρε το παλτό και το πορτοφόλι.

Αφού λοιπόν κατάφερε να ξεφύγει, κοίταξε μέσα στο πορτοφόλι που μόλις είχε κλέψει. Τα έγγραφα που είχε μέσα αποδείκνυαν ότι το θύμα του είχε μίας μορφής αυτισμού. Δεν πέρασε αρκετή ώρα και ο Dawes πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί!

O Dawes θεώρησε από μόνος του τον εαυτό του “απόβρασμα” και η δικαστής Sylvia συμφώνησε. Η Sylvia επίσης εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι ο Dawes παραδόθηκε με τη θέληση του. Το θύμα ωστόσο ήθελε δικαιοσύνη, καθότι από την επίθεση του Dawes αποκόμισε ένα χτύπημα στο μάτι.

Η δικαστής αποφάσισε ότι θα δινόταν λάθος εντύπωση στην κοινή γνώμη αν ο Dawes δεν έμπαινε στη φυλακή. Γι’αυτόν τον λόγο, ο Dawes καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button