ΔΙΑΦΟΡΑ

Κωνσταντίνε μου τα καταφέραμε – Γέννησε τα παιδιά του συζύγου της ένα χρόνο μετά τον θάνατό του

Τη συγκλονιστική ιστορία ζωής της μοιράστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 53χρονη Ελληνοαμερικανίδα Τζοάννα Μάθιου Σπιρίδη, η οποία στα 49 της έφερε στον κόσμο τα παιδιά του συζύγου της. Έναν χρόνο αφότου εκείνος «έφυγε» από τη ζωή. Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν όταν ήταν 38 ετών. Ήθελαν πολύ ένα μωρό, αλλά οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι. Όταν είχαν έρθει στην Ελλάδα με τον άντρα της, βρήκε το τηλέφωνο του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάντου.

Με τον άνδρα της είχαν κρατήσει ωάρια και σπερματοζωάρια και το 2014 αποφάσισαν να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Πρώτη ήρθε στην Ελλάδα η Τζοάννα και δέκα μέρες μετά θα ερχόταν ο σύζυγός της. Τότε συνέβη κάτι τραγικό. Ο άντρας της έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Η Τζοάννα επέστρεψε αμέσως στην Αμερική. «Κατεβαίνω από το αεροδρόμιο. Έρχεται να με πάρει η αδερφή μου και μου είπε πως μόλις ξεψύχησε. Έπαθα μεγάλο σοκ» θυμάται με τη φωνή της να «σπάει» από συγκίνηση. Ωστόσο δε λύγισε. Ένα χρόνο μετά και αφού κατάφερε κάπως να συνέλθει, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον κο Πάντο. Της μίλησε έξω από τα δόντια και της είπε πως αυτή ήταν η τελευταία της ευκαιρία να γίνει μητέρα.

Σύντροφο θα ξαναβρείς, παιδιά δε θα μπορώ να σου κάνω. Έτσι αποφάσισε να προσπαθήσει. Επέστρεψε στην Ελλάδα και, χωρίς να το πει σε κανέναν, υπεβλήθη σε εξωσωματική. Με μία και μοναδική φορά, κατάφερε να μείνει έγκυος στα δίδυμα κοριτσάκια της. «Η ζωή είναι μία καθημερινή μάχη που πρέπει να αντιμετωπίζουμε με θάρρος. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο» δηλώνει η ίδια.

Στο τέλος έστειλε και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον σύζυγό της που έχει «φύγει» από τη ζωή και δεν πρόλαβε ποτέ να δει τους καρπούς του έρωτά τους. «Κωνσταντίνε μου τα καταφέραμε. Έφερα δύο πανέμορφα παιδάκια, γίναμε μία υπέροχη οικογένεια, ευτυχισμένη και δυναμική. Θα τη στηρίξω μέχρι το τέλος, γιατί είναι ένα κομμάτι από εμάς».

πηγη: diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button