ΔΙΔΑΧΕΣ

ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ…

9939

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ,ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Πολλοι Ορθοδοξοι Χριστιανοι μιλαμε και συζηταμε για τα Χριστουγεννα αλλα στην ουσια το μυαλο μας δεν ειναι καθολου στο κοσμοσωτηριο γεγονος της γεννησης του Χριστου αλλα σε αλλα επιγεια πραγματα… Δινουμε μεγαλυτερη σημασια στην πρωτη μερα του νεου ετους παρα στα Χριστουγεννα. Ποσοι αραγε απο αυτους που στολισαν με λαμπακια και μπαλακια, δεντρα και σπιτια θα ειναι την κυριακη των Χριστουγεννων στην Εκκλησια? Και ποσοι απο αυτους θα μεταλαβουν αξια κρατωντας νηστεια,εχοντας συγχωρεσει τους αδερφους τους? Ποσοι εξομολογηθηκαν? Ποσοι μετανοησαν αληθινα?

Καλα τα λαμπακια και τα στολιδια αλλα δυστυχως τα βαζουμε και αυτα πανω απο τον Χριστο. Οπως και καθε μερα, που τον κανουμε περα γιατι εμεις τα ξερουμε και τα μπορουμε ολα μονοι μας.

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ. ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ,ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Πάτερ Δημήτρης.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button