ΔΙΑΦΟΡΑ

Κόρινθος: Πώς έγινε η τραγωδία με τα δύο νεκρά παιδιά – Μάχη για να σωθεί ο 15χρονος

Κρυφά πήρε τα κλειδιά από τους γονείς τους ο νεαρός που οδηγούσε το όχημα - «Ούρλιαζε», είπε η θεία του, όταν έμαθε πως η αδερφή του έφυγε από τη ζωή

Βαθιά θλίψη έχει ξεσπάσει στην Κόρινθο μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες τα ξημερώματα, στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Σπαθοβουνίου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των δύο νεαρών παιδιών, της 18χρονης Αναστασίας και του 16χρονου Αποστόλη. Το δυστύχημα συνέβη όταν το ένα από τα δύο ΙΧ που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα έκανε όπισθεν λίγο πριν το τούνελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο όχημα, κινούμενο και αυτό με κατεύθυνση προς Τρίπολη, έπεσε πάνω στο πρώτο ΙΧ, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του και να το εκτινάξει σε απόσταση 50 μέτρων. Η 18χρονη κοπέλα και ο 16χρονος νεαρός βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Είχαν πάρει κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Ο 15χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο είχε πάρει κρυφά από τους γονείς του τα δεύτερα κλειδιά, ενώ κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, μόλις έμαθε ότι αδερφή του είναι νεκρή ακολούθησαν τραγικές σκηνές.

Η θεία του 15χρονου οδηγού και της 18χρονης που μαζί με έναν 16χρονο έχασαν τη ζωή τους αποκάλυψε ότι τα παιδιά πήραν κρυφά το δεύτερο κλειδί από το αυτοκίνητο της οικογένειάς τους για να πάνε την μοιραία -όπως αποδείχτηκε- βόλτα.

Η θεία των παιδιών, μιλώντας χθες Δευτέρα στη τηλεόραση του STAR αποκάλυψε: «Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 02:30 τη νύχτα. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά». Συνεχίζοντας είπε: «Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο».

 

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως», πρόσθεσε η θεία για το τραγικό συμβάν.

Δίνεται μάχη για να σωθεί ο 15χρονος

Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, οι γιατροί των Επειγόντων έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και γι’ αυτόν τον λόγο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με φίλους και συγγενείς του να κάνουν έκκληση για αίμα, προκειμένου να μπει το παιδί στο χειρουργείο.

Το άλλο ΙΧ οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός, ο οποίος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο, για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Τον 65χρονο παρέλαβε από το σημείο της σύγκρουσης ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Νοσηλεύεται και αυτός ελαφρά τραυματισμένος.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button