ΔΙΑΦΟΡΑ

Κορωνοϊός: 12χρονη δίνει «μάχη για τη ζωή της» – Δεν είχε προβλήματα υγείας

Κορωνοϊός: 12χρονη δίνει «μάχη για τη ζωή της» – Δεν είχε προβλήματα υγείας

«Μάχη για τη ζωή της» δίνει η Έμμα, μία 12χρονη που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ατλάντα, σύμφωνα με συγγενή της.

Όπως είπε στο CNN ο ξάδερφός της, Τζάστιν Άντονι, η Έμμα διαγνώστηκε με πνευμονία στις 15 Μαρτίου και την Παρασκευή το βράδυ βρέθηκε θετική στον Covid-19 μετά από τις σχετικές εξετάσεις. Το Σάββατο τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Η Έμμα δεν έπασχε από άλλα προβλήματα υγείας και ούτε είχε ταξιδέψει προσφάτως. Είναι άγνωστο πώς προβλήθηκε από τον κορονοϊό, λέει ο ξάδερφός της.

Το νοσοκομείο Παίδων της Ατλάντα όπου και νοσηλεύεται, επιβεβαίωσε πως η ασθενής διαγνώστηκε θετική στον Covid-19, ωστόσο αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

«Η ασθενής παραμένει στην απομόνωση και ακολουθούμε σταθερά τις απαραίτητες προφυλάξεις. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα,

λόγω των νόμων περί απορρήτου της ασθενούς» εξήγησε με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του νοσοκομείου, Τζέσικα Πόουπ.

Οι ΗΠΑ μετρούν ήδη πάνω από 380 θανάτους του κορονοϊού ενώ τα κρούσματα ξεπερνούν τις 30.000.

πηγή: filathlos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button