ΔΙΑΦΟΡΑ

Βασίλης Καρράς: Το αίτημα της συζύγου που ανατρίχιασε τους πάντες την ώρα της ταφής – Η σπαρακτική σκηνή

Βασίλης Καρράς: Οι σπαρακτικές στιγμές λίγο πριν την ταφή και το τραγούδι στη σύζυγό του

Βασίλης Καρράς: Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης (28-12) μέσα από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής λίγο πριν συνδεθεί με τον Ζαφείρη Μελά, αποκάλυψε on air, τι ζήτησε η σύζυγος του την ώρα της ταφής.

«Το μάθαμε και εμείς ως πληροφορία. Δεν το έδειξε καμία εκπομπή και καλά έκανε. Ζητήθηκε από τη γυναίκα του να τραγουδηθεί από τους φίλους του, το πιο αγαπημένο της τραγούδι. Και ο Νίκος Βέρτης, ο Ζαφείρης Μελάς και τα άλλα παιδιά, τραγουδούσαν το τραγούδι αυτό την ώρα που έβαζαν το φέρετρο στη γη. Το λέω και ανατριχιάζω και εγώ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν έφυγε ο πολύς κόσμος και προτού ολοκληρωθεί η ταφή, στο μνήμα του Βασίλη Καρρά έμειναν οι πολύ στενοί συγγενείς και φίλοι.

Τότε ο Ζαφείρης Μελάς μαζί με άλλους τραγουδιστές τραγούδησαν το αγαπημένο κομμάτι της γυναίκας του Βασίλη Καρρά, Χριστίνας, το «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», το οποίο είχε γραφτεί για εκείνη.

Μια στιγμή που προκάλεσε ανατριχίλα σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί. «Το τραγουδήσαμε με τη ψυχή στο στόμα. Ξέραμε ότι το ήθελε η Χριστίνα. Δεν υπήρχε πιο τραγικό πράγμα για μένα» εξομολογήθηκε ο Ζαφείρης Μελάς στην εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης (28-12).

Θυμίζουμε ότι η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους έψαλλε τον εθνικό ύμνο, αποτίνοντας φόρο τιμής στον λαϊκό καλλιτέχνη, όπως μετέδωσε το thesstoday.Οι άνθρωποι που τον αγάπησαν, έφτιαξαν πανό προς τιμήν του, το οποίο ανέγραφε «Όπου τραγουδάει, ο Θεός δε θα είναι μονάχος», εκφράζοντας την εκτίμησή τους. Το χωριό κοσμεί και μια τεράστια πινακίδα για τον Βασίλη Καρρά, με την οποία οι κάτοικοι τον ευχαριστούν για την προσφορά του στον τόπο.

Από πλευράς του ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στην εκπομπή ότι μια συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης πήρε ένα μπουκάλι ουίσκι και έσταξε μερικές σταγόνες πάνω στο φέρετρο του αγαπημένου καλλιτέχνη, ενώ η πιο σπαρακτική εικόνα ήταν όταν ο αδερφός του Βασίλη Καρρά έσκυψε πάνω στο φέρετρο και επί πέντε λεπτά έκλαιγε και έλεγε «αδερφέ μου, πού με αφήνεις;».

πηγη eleftherostypos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button