ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρήτη – Θρήνος για την 52χρονη που «έσβησε» στην άσφαλτο

Η 52χρονη ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης και ένα άτομο ιδιαίτερα ικανό και «φωτεινό»

Συγκλονισμένη η ακαδημαϊκή κοινότητα της Κρήτης, από τον θάνατο 52χρονης που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που σημειώθηκε την Πέμπτη, στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Η 52χρονη ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης και ένα άτομο ιδιαίτερα ικανό και «φωτεινό». Πολλά τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όλους όσοι την γνώριζαν ή συνεργάστηκαν μαζί της, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Με ανάρτησή του χθες το Πολυτεχνείο Κρήτης την αποχαιρέτησε ενώ συγκινητικές είναι και οι αναρτήσεις συναδέλφων της.

To τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στην 52χρονη σημειώθηκε την Εθνική Οδό Χανίων Ρεθύμνου λίγο πριν το Πλατάνι , όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Γάλλων.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της άτυχης 52χρονης, η οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή..

in.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button