ΔΙΑΦΟΡΑ

Κορονοϊός: Πολλά κρούσματα σε στρατόπεδο – Εντοπίστηκαν πάνω από 40 κρούσματα.

Κορονοϊός: Πολλά κρούσματα σε στρατόπεδο – Εντοπίστηκαν πάνω από 40 κρούσματα.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Σε καραντίνα στρατόπεδο στα Ιωάννινα – Εντοπίστηκαν πάνω από 40 κρούσματα.

Δεκάδες θετικά κρούσματα στον Covid-19 βρέθηκαν στο στρατόπεδο «Κατσιμήτρου» στο Πέραμα Ιωαννίνων, το οποίο με εντολή των αρμόδιων αρχών τέθηκε σε καθεστώς καραντίνας.

Γύρω στα 43 κρούσματα κορονοϊού «μετράει» το στρατόπεδο Κατσιμήτρου στα Ιωάννινα, σύμφωνα με το GRTimes.gr, ενώ η χθεσινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, έκανε λόγο για 26.

Όλα ξεκίνησαν όταν μερικοί φαντάροι που ανήκαν στους «νεοσύλλεκτους» εμφάνισαν κάποια μικροσυμπτώματα που έμοιαζαν με αυτά του ιού Covid-19.

Αμέσως οι αρμόδιοι προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες διενεργώντας rapid test σε όλους. Στη συνέχεια η διαδικασία είχε ως εξής «το στρατόπεδο χωρίστηκε σε 4 λόχους.

Το πρώτο κτίριο ήταν για τους θετικούς, το δεύτερο για τα «ύποπτα κρούσματα» δηλαδή για εκείνους που είχαν στενές επαφές με τα θετικά κρούσματα και στα υπόλοιπα δυο κτίρια μοιράστηκαν οι αρνητικοί..

news247.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button