ΔΙΑΦΟΡΑ

Κορονοϊός τώρα: Χαρδαλιάς: «Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, δεν θα πάμε στο χωριό» (video)

Κορονοϊός τώρα: Χαρδαλιάς: «Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, δεν θα πάμε στο χωριό» (video)

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μεταξύ άλλων στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει έξοδος εκδρομέων για Πάσχα.

«Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, δεν θα πάμε στο χωριό. Φέτος μένουμε σπίτι για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα επόμενα Πάσχα. Θα γιορτάσουμε από το σπίτι για να προστατεύσουμε τους γύρω μας. Οι μέρες μεγαλώνουν, ο καιρός βελτιώνεται. Θα είναι λάθος να βγούμε έξω. Μένουμε πιστοί στο στόχο, μένουμε σπίτι και βγαίνουμε έξω για να καλύψουμε συγκεκριμένες ανάγκες. Όσο τηρούνται οι κανόνες δεν θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα. Ωστόσο εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση αναγκαστικά θα πάμε σε νέα μέτρα».

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button