ΔΙΑΦΟΡΑ

Κoρωvoϊός- Mόλις Αvακοιvώθηκε Επίσημα: Επαvέρχεται Το «Μέτρο» Πoυ Δεν Περιμέvαμε

Κoρωvoϊός- Mόλις Αvακοιvώθηκε Επίσημα: Επαvέρχεται Το «Μέτρο» Πoυ Δεν Περιμέvαμε

Ποιο είναι το μέτρο ανακοινώθηκε;

Mόλις αvακοιvώθηκε επίσημα – Με τα κρούσματα κορονοϊού να αυξάνονται καθημερινά στην Ελλάδα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε επίσημα την επαναφορά του μέτρου. Σύμφωνα πάντα με…

Ποιο είναι το μέτρο ανακοινώθηκε;

Η πρεμιέρα θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 21/7

Όπως είπε ο κ. Πέτσας, σε αυτή την φάση κρίνεται πλέον αναγκαίο.

Με τα κρούσματα κορονοϊού να αυξάνονται καθημερινά στην Ελλάδα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε επίσημα την επαναφορά του μέτρου.

Η πρεμιέρα θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουλίου, ενώ στην ενημέρωση θα είναι μόνο ο Νίκος Χαρδαλιάς και όχι ο Σωτήρης Τσιόδρας

Με τα κρούσματα κορονοϊού να αυξάνονται καθημερινά στην Ελλάδα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε επίσημα την επαναφορά της ενημέρωσης των έξι, μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη.

Όπως είπε ο κ. Πέτσας, σε αυτή την φάση κρίνεται αναγκαίο η ενημέρωση να γίνεται για επιχειρησιακά θέματα μόνο, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά

«Επανέρχεται η ενημέρωση σε εβδομαδιαία βάση και αποκλειστικά για επιχειρησιακά θέματα που αφορούν στα ζητήματα διαχείρισης του Covid 19.

Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 18:00, στο νέο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Κτήριο Φάρος, στην Κηφισίας 37-39, στο Μαρούσι από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Επιπλέον, σας ενημερώνω ότι καθώς οι επιδημιολογικοί δείκτες στη Σουηδία βελτιώνονται, οι πτήσεις θα επιτραπούν από τις 20 Ιουλίου αντί για 22 Ιουλίου, που είχε αρχικά ανακοινωθεί» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πέτσας.

fthis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button