ΔΙΑΦΟΡΑ

Kορωvoϊός: Συναγερμός Mετά Την Έξαpση Kρoυσμάτων! Το Nέο ΠΙO «Σκληpό» Mέτρο Για Tην Aττική

Kορωvoϊός: Συναγερμός Mετά Την Έξαpση Kρoυσμάτων! Το Nέο ΠΙO «Σκληpό» Mέτρο Για Tην Aττική

Συναγερμός μετά την έξαρση κρoυσμάτων.

Συνεχίζει να εξαπλώνεται η επιδημία κορωνοϊού στην Ελλάδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει το απόγευμα της Πέμπτης 259 νέες μολύνσεις. Έξι νεκροί το τελευταίο 24ωρο. Μόνο καθησυχαστικά δεν είναι…

Συναγερμός μετά την έξαρση κρoυσμάτων.

Συνεχίζει να εξαπλώνεται η επιδημία κορωνοϊού στην Ελλάδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει το απόγευμα της Πέμπτης 259 νέες μολύνσεις. Έξι νεκροί το τελευταίο 24ωρο.

Μόνο καθησυχαστικά δεν είναι τα στοιχεία για την επέλαση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (27/8) ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 259, εκ των οποίων τα 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 259 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 9531, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

Πού καταγράφηκαν τα κρούσματα

Από τα 228 εγχώρια κρούσματα, τα 26 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας, τα 14 με ιχνηλατήσεις επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 4 με γνωστές συρροές.

– 25 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

– 6 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο.

– 107 κρούσματα στην Π.Ε. Αττικής, εκ των οποίων 23 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

– 25 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 3 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Κορωνοϊός – Νέα μέτρα στην Αττική

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης πριν από λίγο στον Σκαϊ ήταν σαφής:

Το βασικό σενάριο για την Αττική είναι οι μάσκες παντού. Σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Άλλωστε αυτό το μοντέλο δοκιμάστηκε στον Πόρο με επιτυχία. Είναι μια πρόταση που είναι πάνω στο τραπέζι και θα την κάνουμε πράξη σε περιοχές με βαριά επιδημιολογική εικόνα…nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button