ΔΙΑΦΟΡΑ

Koρωvoϊός

Koρωvoϊός- Συvαγερμός Mετά Τα «Aπαvωτά» Κρούσματα: Σκληpό Lockdown Στην Παpακάτω Πεpιoχή

Koρωvoϊός- Συvαγερμός Mετά Τα «Aπαvωτά» Κρούσματα: Σκληpό Lockdown Στην Παpακάτω Πεpιoχή

Άσχημα τα νέα για την περιοχή.

Τα απανωτά κρούσματα, αναγκάζουν τις αρχές να λάβουν σκληρά μέτρα για τη μη εξάπλωση του ιού στη παρακάτω περιοχή. Πολύ δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την περιοχή, μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του…

Άσχημα τα νέα για την περιοχή.

Τα απανωτά κρούσματα, αναγκάζουν τις αρχές να λάβουν σκληρά μέτρα.

Πολύ δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την περιοχή, μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε νεαρά άτομα τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταφέρει το lamiareport.gr, το απόγευμα της Κυριακής έγιναν τεστ σε 35 άτομα που έχουν προκύψει από τις αρχικές ιχνηλατήσεις και τα 10 από αυτά είναι θετικά στην covid-19.

Υπάρχουν όμως άλλα έξι κρούσματα που έδωσαν δείγμα την προηγούμενη

και βγήκαν θετικοί, ανεβάζοντας σημαντικά τα ενεργά περιστατικά πριν ολοκληρωθούν τα τεστ.

Πολύ δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού σε νεαρά άτομα τις προηγούμενες ημέρες, στη δυτική Φθιώτιδα.

Από το πρώτο κρούσμα που ανακοινώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η ιχνηλάτηση έδειχνε νεαρά άτομα στην μετάδοση του ιού, κάτι που επιβεβαιώθηκε ένα 24ωρο αργότερα με την εύρεση τριών 20αρηδων θετικών στα τεστ.

Σκληρό lockdown στη Σπερχειάδα

Οι μεγαλύτεροι φόβοι προέρχονταν από το γεγονός ότι τα τέσσερα κρούσματα ήταν από τέσσερις διαφορετικές οικογένειες τις οποίες συνέδεαν οι επαφές των νεαρών μελών τους και οι επισκέψεις που αντάλλαξαν τη 2η ημέρα των Χριστουγέννων.

Μπροστά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι σύμβουλοι και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Τζιβελέκας, συζήτησαν τη λήψη έκτακτων σκληρών μέτρων, μεταξύ των οποίων είναι και το κλείσιμο των ορίων της Κοινότητας για μία εβδομάδα.

Σχετικό αίτημα θα τεθεί στον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα προκειμένου να σταλεί στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά για ολικό τοπικό lockdown. Στο πλαίσιο αυτό ματαιώθηκε η λαϊκή της Δευτέρας στη Σπερχειάδα, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button