ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΟΣΜΟΣ. ΕΚΤΑΚΤΟ Συνετρίβη αεροσκάφος με 83 επιβάτες

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

ΚΟΣΜΟΣ. ΕΚΤΑΚΤΟ Συνετρίβη αεροσκάφος με 83 επιβάτες

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για συντριβή αεροσκάφους στο Αφγανιστάν μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο τοπικό αξιωματούχο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συντριβή του αεροσκάφους της Ariana Afghan Airlines στο Αφγανιστάν. Το αεροπλάνο της Ariana Afghan Airlines έχει καταρρεύσει στην επαρχία Ghazni στα ανατολικά του Αφγανιστάν, ανέφερε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός 1TV αναφέροντας τις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του τοπικού κυβερνήτη, το αεροπλάνο συνετρίβη στην περιοχή Deh Yak στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας Ghazni. Σύμφωνα με την Daily Sabah, στο αεροπλάνο βρίσκονταν 83 άτομα (επιβάτες και πλήρωμα). Το αφγανικό Pajhwok Afghan News ανέφερε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Ariana Afghan Airlines Mirwais Mirzakwal δήλωσε ότι το αεροπλάνο, που συνετρίβη, δεν ανήκει στην εταιρεία του. Το BBC επικαλείται ως λόγους της συντριβής τεχνικά αίτια.

Πηγη iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button