ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΟΣΜΟΣ! Έκτακτο. Τροχαίο με λεωφορείο. Νεκροί οκτώ ποδοσφαιριστές

ΚΟΣΜΟΣ! Έκτακτο. Τροχαίο με λεωφορείο. Νεκροί οκτώ ποδοσφαιριστές

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Τουλάχιστον οκτώ νεκροί ποδοσφαιριστές και 17 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός δυστυχήματος με λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Ετουάλ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας από τη Γουϊνέα, στον πρώτο της αγώνα για τη σεζόν.

Το δυστύχημα συνέβη ακριβώς έξω από την πόλη Μαμού, περίπου 250 χιλιόμετρα ανατολικά από την πρωτεύουσα Κονάκρι, όπου έχει την έδρα της η Ετουάλ.

Η ομάδα ταξίδευε προς την πόλη Κανκάν, άλλα 400 χιλιόμετρα ανατολικά από τη Μαμού. Δεν υπάρχουν ακόμα αναλυτικές πληροφορίες για το τι έγινε,

αν και μερικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί, ενώ άλλα αναφέρουν ότι υπήρξε βλάβη.

Το δυστύχημα που συνέβη την Πέμπτη το πρωί είναι το δεύτερο θανατηφόρο με ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας μέσα σε λίγους μήνες.

Στις 30 Ιανουαρίου τρεις άνθρωποι πέθαναν όταν το λεωφορείο της ομάδας της πρώτης κατηγορίας Γουακρίγια ενεπλάκη, επίσης, σε δυστύχημα, έξω από την Κονάκρι.

Δύο ποδοσφαιριστές (ο Άλφρεντ Κάργκμπο από τη Σιέρα Λεόνε και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά), καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου ήταν αυτοί που σκοτώθηκαν..

paraskhnio.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button