ΔΙΑΦΟΡΑ

Κώστας Ευριπιώτης: Η ζωή του, η αγάπη του για το θέατρο, η σχέση του με το Θεό και ο θάνατος που τον συγκλόνισε

Κώστας Ευριπιώτης: Η ζωή του, η αγάπη του για το θέατρο, η σχέση του με το Θεό και ο θάνατος που τον συγκλόνισε

Μόλις στα 56 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός

Την Δευτέρα σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει η κηδεία του

Μόλις στα 56 του χρόνια ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο. Αντιμετώπισε την ασθένειά του με θάρρος και αξιοπρέπεια.

Τα προβλήματα με την υγεία του ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στο θεατρικό σανίδι για την παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης».

Μάλιστα είχε κάνει την φωτογράφηση και τις πρόβες για το ρόλο του. Η αντίστροφη μέτρηση για την υγεία του είχε ξεκινήσει.

Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και ενώ φαινόταν ότι είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τον περασμένο

Φεβρουάριο εισήχθη στο Σπηλιωπούλειο νοσοκομείο και νοσηλευόταν μέχρι και χθες το βράδυ όπου έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Βράχοι στο πλευρό του η σύντροφός του και οι γιοι του

Ο Κώστας Ευριπιώτης όλο αυτό το διάστημα που δοκιμάστηκε σκληρά είχε στο πλευρό του τη σύντροφό του Λίλιαν Μπότση, τους δυο τους γιους Αδαμάντιο και Ίωνα

και την πρώην σύζυγό του Βάλια Κωστοπούλου. Ο έρωτάς του με την Λίλιαν Μπότση κρατούσε από παλιά καθώς οι δυο τους μπορεί να ήταν ζευγάρι τα τελευταία χρόνια

αλλά η σχέση τους είχε ξεκινήσει τη δεκαετία του ΄80. Τότε που η Λίλιαν δίδασκε κλασικό μπαλέτο και κινησιολογία, στην δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και

ο Κώστας είχε πάει εκεί για να σπουδάσει υποκριτική. Τότε έζησαν ένα δυνατό έρωτα ο οποίος όμως έληξε και οι δυο τους τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους.

Η μοίρα τους ένωσε ξανά πριν λίγα χρόνια και από τότε ήταν αχώριστοι…

Η ιδιαίτερη σχέση του με το Θεό

Πρόσφατα ο Κώστας Ευριπιώτης είχε μιλήσει για την ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτύξει με το Θεό: «Αφοσιώθηκα στον Θεό.

Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα…Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός.

Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα»..

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button