ΔΙΑΦΟΡΑ

Κώστας Βουτσάς: Η Φίνος Φιλμ τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό βίντεο

Κώστας Βουτσάς: Η Φίνος Φιλμ τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό βίντεο

Ο Κώστας Βουτσάς δεν είναι πια μαζί μας. Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όλη η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον «αιώνιο έφηβο» του ελληνικού κινηματογράφου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών.

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ίσως ο πιο καταξιωμένος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έβαλε τη δική του σφραγίδα σε κωμωδίες, οι οποίες απέκτησαν διαχρονική αξία και προβάλλονται αδιάλειπτα στην μικρή οθόνη.

Η Φίνος Φιλμ ήταν για τον Κώστα Βουτσά ένα από τα πολυτιμότερα κεφάλαια της ζωής και της καριέρας του. Με τη Φίνος Φιλμ, ο Κώστας Βουτσάς γύρισε 30 ταινίες.

Η Φίνος Φιλμ αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της Κώστα με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με στιγμιότυπα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

 

Οταν ο Κωστας Βουτσας <<παρακολουθησε>> μεροςτης πρωτης ψηφιακης αποκαταστασης ταινιων, στην ελλαδα.Υ.Γ. Να προσθεσω οτι το βιντεο ανηκει στην Graalαπ' οπου το ειχα κατεβασει παλια.

Gepostet von Eddie Plato am Donnerstag, 27. Februar 2020

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button