• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Κώστας Βουτσάς: Στην Αθήνα εσπευσμένα η κόρη του, Θεοδώρα !

9 Φεβρουαρίου, 2020
in ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Κώστας Βουτσάς: Στην Αθήνα εσπευσμένα η κόρη του, Θεοδώρα !

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Από το νοσοκομείο που βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές  δεν θα μπορούσε να λείπει και η κόρη του Θεοδώρα,

η οποία αμέσως μόλις πληροφορήθηκε πως ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αμέσως, ήρθε στη χώρα μας για να είναι κοντά του.

Η Θεοδώρα Βουτσά, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει Instastories, στα οποία βλέπουμε τον μπαμπά της, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Κρίσιμη, αλλά σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (07.02.2020) στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Κώστας Βουτσάς παρακολουθείτε στενά από τους θεράποντες γιατρούς

και η εικόνα που δίνει ως ασθενής είναι καλή. Ο 88χρονος ηθοποιός δείχνει να ανταποκρίνεται καλά στην διασωλήνωση και οι ζωτικοί δείκτες του είναι σταθεροί.

Ακούστε όλες τις πληροφορίες, αλλά και όσα είπαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η σύζυγος του, Αλίκη Κατσαβού, και η κόρη του, Σάντρα Βουτσά.

Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής (07.02.2020), ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Συγκεκριμένα, εισήχθη εσπευσμένα, αρχικά, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, όμως, αργά χθες τη νύχτα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο 88χρονος Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παραστάση “Σταχτοπούτα” του Σαρλ Περώ.

Να σημειωθεί ότι βίωσε πρόσφατα την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο..

newsit.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Ανεβατές Τυρόπιτες Από Την Κρήτη!

Next Post

Ιερό Προσκύνημα Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι Ευβοίας ΕΙΚΟΝΕΣ

Next Post

Ιερό Προσκύνημα Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι Ευβοίας ΕΙΚΟΝΕΣ

Αγία Μαρκέλλα: H 18χρονη που πόθησε ο πατέρας της και της έκοψε και το κεφάλι

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr