ΔΙΑΦΟΡΑ

Κώστας Βουτσάς: Στην Αθήνα εσπευσμένα η κόρη του, Θεοδώρα !

Κώστας Βουτσάς: Στην Αθήνα εσπευσμένα η κόρη του, Θεοδώρα !

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Από το νοσοκομείο που βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές  δεν θα μπορούσε να λείπει και η κόρη του Θεοδώρα,

η οποία αμέσως μόλις πληροφορήθηκε πως ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αμέσως, ήρθε στη χώρα μας για να είναι κοντά του.

Η Θεοδώρα Βουτσά, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει Instastories, στα οποία βλέπουμε τον μπαμπά της, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Κρίσιμη, αλλά σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (07.02.2020) στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Κώστας Βουτσάς παρακολουθείτε στενά από τους θεράποντες γιατρούς

και η εικόνα που δίνει ως ασθενής είναι καλή. Ο 88χρονος ηθοποιός δείχνει να ανταποκρίνεται καλά στην διασωλήνωση και οι ζωτικοί δείκτες του είναι σταθεροί.

Ακούστε όλες τις πληροφορίες, αλλά και όσα είπαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η σύζυγος του, Αλίκη Κατσαβού, και η κόρη του, Σάντρα Βουτσά.

Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής (07.02.2020), ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Συγκεκριμένα, εισήχθη εσπευσμένα, αρχικά, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, όμως, αργά χθες τη νύχτα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο 88χρονος Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παραστάση “Σταχτοπούτα” του Σαρλ Περώ.

Να σημειωθεί ότι βίωσε πρόσφατα την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο..

newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button