ΔΙΑΦΟΡΑ

Κοστίζει 5000 ευρώ, στο φέρνουν σε 20 μέρες, η εταιρεία είναι ελληνική και είναι μαγικό!

Τα μικροσκοπικά σπίτια γίνονται μία ολοένα και πιο δημοφιλής τάση. Πλέον, μπορείτε να βρείτε πολύ έμπνευση στο διαδίκτυο ψάχνοντας τρόπους να μείνετε σε ένα οικονομικό χώρο.

Στην εταιρία Oikodecor με έδρα την Λευκάδα θα βρείτε κορυφαίας ποιότητας υλικά στον τομέα των διακοσμητικών οικοδομικών υλικών και προκατασκευασμένων ξύλινων σπιτιών.Εισάγουμε και διαθέτουμε απευθείας από τον κατασκευαστή στους πελάτες μας, τα κορυφαίας ποιότητας προκατ ξύλινα σπίτια OIKOSWOOD HOME & SHED σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων,καθώς επίσης και προσαρμοσμένα έργα στα σχέδια των πελατών της με την βοήθεια σχεδιαστή της εταιρίας ,τα παγκοσμίου φήμης και ποιότητας χρώματα και βερνίκια BENJAMIN MOORE, COLORIFICO SANMARINESE,SAYERLACK και RUST–O–LEUM και τα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ χρώματα VECHRO.

Συνεργαζόνται με οίκους εξειδικευμένων διακοσμητικών υλικώνEPIC–DÉCOR,μονωτικών υλικών NEOTEX,EVOCHEM,DRYPROOF και υπάρχει μηχανολόγος υλικών εντός του καταστήματος για συμβουλές και λύσεις κάθε κατασκευής OLYMPOS 30m2. Ξύλινο σπίτι για εξοχικό, ξενώνα η αποθηκευτικό χώρο. Δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και των αειφόρων δασών, τουλάχιστον πέντε δένδρα αναφυτεύονται για κάθε δέντρο χρήσης!

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button