ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κότσια Στον Φούρνο Σκέτα Ή Με Πατάτες -Κρέας Πολύ Μαλακό , Γεμάτο Αρώματα

Κότσια Στον Φούρνο Σκέτα Ή Με Πατάτες -Κρέας Πολύ Μαλακό , Γεμάτο Αρώματα

Κότσια Στον Φούρνο Σκέτα Ή Με Πατάτες -Κρέας Πολύ Μαλακό , Γεμάτο Αρώματα..

Υλικά Συνταγής

  • Κότσια Χοιρινά Όσα Χρειάζεστε Για Το Τραπέζι Σας
  • Θυμάρι
  • Ριγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 Σκ. Σκόρδο Πολτοποιημένες
  • 1 Κ.Σ. Μουστάρδα Σκόνη-Ή Την Κανονική
  • 1 Κ.Σ Μέλι
  • Λίγο Ελαιόλαδο
  • 1 Πορτοκάλι Τον Χυμό

Για Τις Πατάτες

  • Πατάτες
  • 2 Σκ. Σκόρδο
  • Φρέσκα Μυρωδικά
  • Χυμό Από 2 Πορτοκάλια
  • Χυμό Από 2 Λεμόνια
  • 1/3 Φλ. Ελαιόλαδο
  • 2 Κ.Σ. Μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  1. Βάζουμε Όλα Τα Υλικά Για Τις Πατάτες Σε Ταψί Και Τα Ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε Το Ταψί Και Ψήνουμε Στους 180 Βαθμούς Για 40 Λεπτά Ανάλογα Τον Φούρνο ..
  2. Ανοίγουμε Το Ταψί Και Συνεχίζουμε Ακόμα Λίγο Μέχρι Να Πάρουν Χρώμα .
  1. Κότσια
  2. Φτιάχνουμε Με Όλα Τα Υλικά Μια Μαρινάδα Και Τοποθετούμε Τα Κότσια Σε Ταψί Ή Γάστρα .
  3. Τα Περιχύνουμε Με Το Υλικό Τρίβοντάς Τα Προσθέτουμε Και Μισό Ποτήρι Νερό Ζεστό Και Τα Σκεπάζουμε Ή Με Το Καπάκι Της Γάστρας Ή Με Λαδόκολλα Και Ψήνουμε Σε Θερμοκρασία 180 Βαθμούς Μέχρι Να Τσιμπήσουμε Με Το Πιρούνι Και Να Δούμε Ότι Το Κρέας Είναι Μαλακό.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

πηγη igastronomiegr.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close