ΔΙΑΦΟΡΑ

Κοζάνη: Είδε μπροστά του αυτή την εικόνα και έπαθε πλάκα – Τι διαπιστώθηκε στη συνέχεια

Κοζάνη: Είδε μπροστά του αυτή την εικόνα και έπαθε πλάκα – Τι διαπιστώθηκε στη συνέχεια.Η πρώτη του κίνηση ήταν να πάρει τηλέφωνο για να περιγράψει την εικόνα. Λίγο αργότερα το όνομά του συνόδευε την είδηση και τις φωτογραφίες που θα δείτε…

Ένα εκπληκτικό θέαμα αντίκρισε ένας ερασιτέχνης μανιταροσυλλέκτης, την ώρα που ασκούσε το χόμπι του. Εντόπισε μανιτάρι οκτώ κιλών στη λίμνη Πλαστήρα. Ο κ. Κωνσταντίνος Βολοτόπουλος, είναι υπεύθυνος ξενοδοχειακής μονάδας, ενώ τον ελεύθερο χρόνο του, συλλέγει μανιτάρια.

Πριν τρεις μέρες που εντόπισε το συγκεκριμένο μανιτάρι, έκπληκτος τηλεφώνησε σε Κοζανίτη φίλο του που βρίσκεται εκεί για τις Άγιες αυτές ημέρες, προκειμένου να το φωτογραφίσει και να μοιραστεί μαζί του το εξαιρετικό αυτό θέαμα.

Όπως δήλωσε ο κ. Βολοτόπουλος, πρόκειται για μανιτάρι που ανήκει στην οικογένεια «Πολύπορος ο λεπιδωτός», ενώ ο ίδιος το εντόπισε σε κορμό πλατάνου.

 

Το συγκεκριμένο μανιτάρι τρώγεται σε νεαρή ηλικία. Οι δυο φίλοι αποτύπωσαν τη στιγμή και παραχώρησαν τις φωτογραφίες, προκειμένου να μοιραστούν το εξαιρετικό θέαμα του μανιταριού!

ΠΗΓΗ kozanilife.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button