• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Κρήτη: 14χρονος που βι@στηκε από τον σύντροφο της μητέρας του είναι ξεχασμένος στο νοσοκομείο

23 Ιουνίου, 2022
in ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Ξεχασμένος σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ είναι εδώ και περίπου 20 μέρες ένας 14χρονος, που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον σύντροφο της μητέρας του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το ίδιο και ένας 15χρονος που ήταν σε προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον και παραμένει στο νοσοκομείο εδώ και 40 μέρες. «Τα παιδιά δε μπορούν να κοιμηθούν, επιβαρύνονται κι άλλο ψυχολογικά. Σπαράζει η ψυχή μας να τα βλέπουμε εδώ» είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου εργαζόμενη στο νοσοκομείο. «Δεν είναι λογικό να παραμένουν στο νοσοκομείο υγιή παιδιά. Δεν είναι το κατάλληλο περιβάλλον. Ούτε είναι ο ρόλος του νοσοκομείου η φύλαξη παιδιών με κοινωνικά προβλήματα» δήλωσε από την πλευρά του ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Το πρόβλημα, όπως διευκρίνισε, οφείλεται στην έλλειψη δομών, με αποτέλεσμα, παρά τις επανειλημμένες κρούσεις προς την Εισαγγελία, τα παιδιά να παραμένουν, χωρίς να είναι άρρωστα, στην Παιδιατρική Κλινική. Χθες το μεσημέρι (21/6) έφτασε στο νοσοκομείο εισαγγελική εντολή για τη μεταφορά του μεγαλύτερου αγοριού, που παραμένει στο νοσοκομείο από τις 15 Μαΐου, σε κατάλληλη δομή, στη Νεάπολη.

Tο ενδιαφέρον μετατοπίζεται στον 14χρονο ο γολγοθάς του οποίου συγκίνησε το πανελλήνιο πριν από περίπου 20 ημέρες, όταν ο ίδιος και ο μεγαλύτερος αδερφός του κατήγγειλαν τον βιασμό τους από τον 52χρονο Σύρο σύντροφο της μητέρας τους.

[dikaiologitika.gr]

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Αφράτα μπιφτέκια: Η ιδανική συνταγή χωρίς ψωμί για να γίνουν ελαφριά και ζουμερά

Next Post

«Το μωρό μας ήταν μόνο 4 ετών αλλά πάλεψε τον καρκίνο όπως ο Δαβίδ τον Γολιάθ»

Next Post

«Το μωρό μας ήταν μόνο 4 ετών αλλά πάλεψε τον καρκίνο όπως ο Δαβίδ τον Γολιάθ»

2χρονη δέχτηκε φονική επίθεση από τα κουτάβια της - της έφαγαν το αφτί

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr