ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρήτη: 46χρονη πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία – Η οικογένεια δώρισε τα όργανά της

Μία γυναίκα μόλις 46 ετών έφυγε από τη ζωή, μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου της Κρήτης. Η 46χρονη Αρετή είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Σύμφωνα με το Creta24, η νεαρή γυναίκα από το Ηράκλειο της Κρήτης και μητέρα τριών παιδιών εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τω γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η οικογένειά της αποφάσισε να δώσει ζωή με το θάνατό της και δώρισε τα όργανά της.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Στέλιος Κτενιαδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 έκανε λόγο για μια «ηρωική απόφαση».

Η Αρετή με το θάνατό της θα δώσει ζωή σε πέντε ανθρώπους. Η καρδιά της μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο, οι νεφροί στον Ευαγγελισμό της Αθήνας, το ήπαρ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ οι κερατοειδείς της θα παραμείνουν στο ΠΑΓΝΗ.

Τέλος, σημειώνεται πως το Σάββατο θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης Αρετής, στις Βούτες Ηρακλείου.

πηγη hairt.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button