ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρήτη: Θρήνος για την 43χρονη γιατρό, σύζυγο και μητέρα

Ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς και φίλους έχει σκορπίσει ο θάνατος της γιατρού, μητέρας και συζύγου, Σεβαστής Αεράκη – Μαγκέρη η οπία έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Η εκλιπούσα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών αφήνοντας πίσω της τον σύζυγο της και τρία ανήλικα τέκνα.

Ήταν κόρη του γνωστού λυράρη, Νικηφόρου Αεράκη.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 3:00μ.μ στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Μεϊντάνι.

Η τοπική κοινωνία των Ανωγείων έχει βυθιστεί στο πένθος…

(Πληροφορίες από Ανωγή)

Αυτή είναι η 9χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαρέλι – Με χειροπέδες ο πατριός της

Τραγική κατάληξη είχε ένα 9χρονο κοριτσάκι καθώς πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή της βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα βαρέλι. Οι Αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός άνδρα, με κάποια αυστραλιανά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι πρόκειται για τον πατριό της.

Η 9χρονη Charlise Mutten εθεάθη τελευταία φορά την Πέμπτη στα Blue Mountains, ενώ ήταν στην περιοχή γιο διακοπές με την μητέρα της και τον σύντροφό της.

Η μητέρα του παιδιού δήλωσε την εξαφάνισή του με αρκετή καθυστέρηση, το πρωί της Παρασκευής.

Μετά από πέντε μέρες ερευνών το πτώμα της 9χρονης εντοπίστηκε σε ένα βαρέλι κοντά στον ποταμό Colo, περίπου μια ώρα απόσταση από την περιοχή όπου εξαφανίστηκε. Το βαρέλι, σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ, έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Σίδνεϊ και η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου της μικρής Charlise Mutten.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button