ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» σε ηλικία 45 ετών η Αγγελική, σύζυγος του υφυπουργού παρά τω Προέδρω

ΚΥΠΡΟΣ – ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» σε ηλικία 45 ετών η Αγγελική, σύζυγος του υφυπουργού παρά τω Προέδρω

Το μεγάλο ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων ξεκίνησε η Αγγελική Πάλμα σε ηλικία 45 ετών, μετά από μια σκληρή «μάχη» που έδωσε με την υγεία της.

Πρόκειται για την σύζυγο του υφυπουργού παρά τω Προέδρω, Βασίλη Πάλμα.

Η νεκρόσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 21 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.

Η Αγγελική Πάλμα αφήνει πίσω της το σύζυγό της και τον γιο της Χαρίλαο.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε τα ειλικρινή του συλληπητήρια.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον πρόωρο χαμό της συζύγου του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, στενού συνεργάτη και φίλου, Βασίλη Πάλμα, στον οποίον απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια εκ μέρους του ιδίου και της οικογένειας μου.

Θερμά συλλυπητήρια απευθύνω στο παιδί και στους γονείς της Αγγελικής Πάλμα.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου στεκόμαστε στο πλευρό του φίλου Βασίλη», αναφέρει η ανακοίνωση.

πηγη chnews.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button