ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ : Αυτοκτόνησε γνωστός δικηγόρος

Ρόδος: Εξέπνευσε ο 38χρονος δικηγόρος που είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Βρίσκονταν με τη μητέρα του στο σπίτι τους όταν πάτησε τη σκανδάλη του όπλου που κατείχε νόμιμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη (10/1) ο 38χρονος δικηγόρος από τη Ρόδο, που το βράδυ της Δευτέρας κι ενώ βρίσκονταν με τη μητέρα του στο σπίτι τους, πάτησε τη σκανδάλη του όπλου που κατείχε νόμιμα ως μέλος σκοπευτικού ομίλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τη rodiaki, ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αξιωματικοί του ΑΤ Ρόδου, φαίνεται ότι ο άνδρας πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού του.

Ο 38χρονος, ήταν πάντα κοινωνικός και πρόσχαρος με τους συναδέλφους του, αλλά και ένας άνθρωπος ήπιων τόνων.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, στην ευρύτερη περιοχή των Κοσκινού, όπου έμενε ο 38χρονος δικηγόρος. Η μητέρα του ήταν εκείνη που άκουσε πρώτη τον πυροβολισμό και τον αντίκρισε αιμόφυρτο μέσα στο δωμάτιό του.

Άμεσα έφτασε στο σημείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν τον 38χρονο στο νοσοκομείο. Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν πραγματική μάχη, αλλά δυστυχώς το τραύμα ήταν τόσο σοβαρό που δεν τους άφησε πολλά περιθώρια. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς στο σημείο δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας που να δικαιολογεί την πράξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Ροδιακή δεν αποκλείεται να πρόκειται για ατύχημα, καθώς ο 38χρονος μπορεί να είχε οπλισμένο το περίστροφο σκοποβολής, που κατείχε νόμιμα, και αυτό να εκπυρσοκρότησε από λάθος.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button