ΔΙΑΦΟΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Θάνατος Που Τον Βύθισε Στην Θλίψη!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Θάνατος Που Τον Βύθισε Στην Θλίψη!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Λύγισε και ο Μητσοτάκης με τον θάνατο του Αλεξιπτωτιστή. Τα μηνύματα στο Facebook

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Έλληνες θρηνούν ένα παλικάρι που έπεσε στο καθήκον. Τον λοχία των αλεξιπτωτιστών μας, που τραυματίστηκε θανάσιμα σε μια απαιτητική άσκηση. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του λοχία, που χάθηκε με το εθνόσημο στο στήθος.

Η Πολιτεία θα είναι δίπλα της», ανέφερε σε ανάρτηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επικοινώνησε με τον αδελφό του άτυχου αλεξιπτωτιστή, που επίσης ανήκει στις επίλεκτες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Είναι πολλά τα μηνύματα για το παλικάρι που σκοτώθηκε σε πτώση κατα την διάρκεια άσκησης αλεξιπτωτιστών στα Μέγαρα.

Ο Κώστας Μελιγκώνης χάθηκε εν ώρα καθήκοντος. Και ανήκει σε αυτή την κατηγορία των πολεμιστών, των μαχητών που έχουν την αγάπη τους για την πατρίδα πάνω απο κάθε τι άλλο. Ακόμη και πάνω απο την ίδια την οικογένειά τους. Δείτε κάποια απο τα μηνύματα:

«Αθάνατος, καλό ταξίδι ΑΕΤΕ!», έγραψε ένας φίλος του στο Facebook, ενώ ένας φίλος του γράφει:

«Η οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων είναι μικρή. Όλοι με κάποιο τρόπο γνωριζόμαστε μεταξύ μας, παλιοί και νέοι. Ο Κώστας Μελιγκώνης είχε καταγωγή από την Ηλεία, μεγάλωσε στο Χάβαρι- δύο τρία χωριά πιο κάτω από το δικό μου.

Ένας μαχητής με σπάνιες πολεμικές αρετές, ήθος αψεγάδιαστο, πνεύμα νικητή. Οι συνάδελφοι του και οι εκπαιδευόμενοι του από το πρωί θρηνούν ένα άξιο τέκνο της Πατρίδας και των Ειδικών Δυνάμεων που βίωνε την κάθε στιγμή σύμφωνα με τον Κώδικα αρχών και αξιών του Έλληνα Καταδρομέα –

δεν θα τον βρείτε σε εγχειρίδια γραμμένο», έγραψε ένας φίλος του που ανήκει και αυτός στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και συνέχισε: «Αλλά επειδή σε τέτοια παλληκάρια δεν τους πρέπει θρήνος, εμείς μάθαμε την υπόσχεση για καλή αντάμωση να την τραγουδάμε:

Οταν πεθανω μανα μου

δεν θελω να ξεχασεις

τον πρασινο μου τον μπερε

στον ταφο μου να θαψεις

δεν θελω δοξες και τιμες

στεφανια και αψιδες

μοναχα στην κηδεια μου

να ‘ρθουνε λοκατζηδες

σε μια ζωνη ριψεως

τον ταφο μου ανοιχτε

κομμαντο μ’αλεξιπτωτα

γυρω-γυρω ριχτε

δεν θελω η μανουλα μου

για μενανε να κλαψει

στον ξυλινο μου τον σταυρο

Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ!»

Άλλος φίλος τού έγραψε: «Η πατρίδα, η πόλη, η γειτονιάς μας έχασε νωρίς έναν από τους αξιότερους της γενιάς μας. Να έχεις καλό παράδεισο. Θα σε θυμόμαστε για πάντα με το χαμόγελό σου. Κουράγιο στην οικογένειά σου».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button