ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου: Συγκλονίζουν οι τελευταίες της στιγμές

«Η Κάτια είναι εδώ δίπλα μας, την αγαπάμε πάρα πολύ και την αισθανόμαστε κοντά μας» λέει με πόνο ψυχής ο Τάκης Νικολαϊδης, λίγο καιρό μετά τον χαμό της αδελφής του, της ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου.

Ο αδελφός της αγαπημένης ηθοποιού η οποία έφυγε από τη ζωή στις 9 Νοεμβρίου μετά από άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, θέλησε να αποκαλύψει τις τελευταίες στιγμές της, λίγο πριν φύγει για το μεγάλο ταξίδι.

«Η αλήθεια είναι πως ξαναγύρισε ο καρκίνος πριν από έναν χρόνο και κάτι. Αυτό που έχει ακουστεί είναι πως ταλαιπωρούνταν 20 χρόνια, αλλά δεν ισχύει. Η Κάτια τα τελευταία 20 χρόνια ήταν υγιέστατη. Σχεδόν δεν έκανε εξετάσεις. Ήταν πεντακάθαρη. Ο καρκίνος μας θυμήθηκε ξανά τον τελευταίο 1,5 χρόνο, αλλά δεν ήταν στους λεμφαδένες, ήταν στη γλώσσα» είπε ο Τάκης Νικολαΐδης για την κατάσταση της υγείας της τον τελευταίο καιρό πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτόν τον καρκίνο τον καταπολέμησε, αλλά έκανε μια μετάσταση στον λαιμό και το τελευταίο 6μηνο που μπήκε στο νοσοκομείο, εκεί ήταν η ταλαιπωρία της, 6-8 μήνες. Ήθελε να απέχει εκείνη από τα καλλιτεχνικά δρώμενα».

Ο ίδιος, ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της συνέχισε λέγοντας: «Νοσηλεύτηκε στην Ελλάδα, μια 6μηνη νοσηλεία όπου βγαίναμε, ψωνίζαμε, πήγαινε κομμωτήριο, έφτιαχνε τα νύχια της. Το βράδυ γύριζε στον θάλαμο του νοσοκομείου και έκανε τις θεραπείες της.

Στην ουσία από τον Σεπτέμβριο του 2023 και μετά, δε βγήκε για καφέ. Το τελευταίο δίμηνο πριν τον θάνατό της δε βγήκε από το δωμάτιο… Η εμφάνισή της ήταν μια χαρά. Δε φορούσε περούκες, δεν υπήρχε καμία αλλοίωση. Μόνο το τελευταίο διάστημα είχε χάσει κάποια παραπάνω κιλά, ήταν που ήταν αδύνατη…. Η Κάτια “έφυγε” όπως τη θυμάται ο κόσμος, απλώς με λιγότερα κιλά».

Τραγική φιγούρα η μητέρα τους που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως έπρεπε με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσει την κόρη της. Ο Τάκης Νικολαΐδης αποκάλυψε: «Η μητέρα μας, τηρουμένων των αναλογιών είναι καλά. Κλαίει υπερβολικά και πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο».

Όλη η αλήθεια και ο άντρας στο πλευρό της

Ο Τάκης Νικολαΐδης επίσης θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Στην Κάτια γίνονταν προτάσεις και από το θέατρο και την τηλεόραση… Δεν της έκαναν και δεν προχώρησε. Δεν είχε οικονομικό πρόβλημα ποτέ, από τον πατέρα μας. Η Κάτια δούλευε γιατί το αγαπούσε και όχι για τα λεφτά…

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζούσε στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο. Εκεί ζούσε ο άνθρωπος αυτός κι εκείνη αποφάσισε να μετακομίσει εκεί… Είχαν σχέση χρόνια. Δεν ήρθε να την αποχαιρετήσει, δεν το άντεχε. Μιλάμε λίγο.

Δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, δεν ήρθε ούτε κατά τη διάρκεια της 6μηνης νοσηλείας της…

Στο τέλος πονούσε και δεν ήθελε να το δείχνει ούτε σε μένα. Ήθελε να δείχνει σε όλους ότι είναι καλά. Κανείς δεν περίμενε ότι θα πεθάνει, ούτε ο γιατρός της ότι θα επανέλθει ο καρκίνος μετά από 20 χρόνια. Την ημέρα που “έφυγε” μόνο, είχε “πέσει”, κοιμόταν πολλές ώρες και οι παλμοί της δεν ήταν καλά. Την προηγούμενη μέρα μου έλεγε να ετοιμάσω το αυτοκίνητό της για να βγει και να κάνουμε βόλτες. Η τελευταία της κουβέντα ήταν ότι με αγαπάει. Κοιμόταν, ξύπνησε και μου είπε, “Τακούλη μου, σε αγαπώ”».

Πηγή: Secret Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button