ΔΙΑΦΟΡΑ

Λάρισα: Αγνοείται για 12η ημέρα 41χρονος

Η τύχη του Παναγιώτη Καλέση αγνοείται από τις 31 Μαρτίου – Για την εύρεσή του ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 41χρονο Παναγιώτη Καλέση από τη Λάρισα που αγνοείται για 12η ημέρα.

Ο Παναγιωτης Καλέσης, το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου, είχε μεταβεί με τη μητέρα του στον Πλαταμώνα Πιερίας για να πάρουν κάποια έπιπλα με σκοπό να τα μεταφέρουν στο σπίτι τους στην Λάρισα. Κάποια στιγμή έφυγε για να πάει σε περίπτερο της περιοχής και έκτοτε δεν επέστρεψε.

Το onlarissa.gr είχε επικοινωνήσει με άτομα από το περιβάλλον του, τα οποία μιλούσαν για ένα άτομο που τα τελευταία χρόνια είχε αντιμετωπίσει ζητήματα. Εργάζονταν στη Λάρισα όπου ζει τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ασκώντας οικοδομικές εργασίας. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,80μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε σκούρα μπλούζα, σκούρο μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Για την εύρεσή του ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

LOST-KALESIS-1

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button