ΔΙΑΦΟΡΑ

Λάρισα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του βρέφους! Τι είπε η αρχισμηνίας στους αστυνομικούς;

Λάρισα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του βρέφους! Τι είπε η αρχισμηνίας στους αστυνομικούς;

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε σήμερα η κηδεία του μόλις 20 μηνών αγοριού, που σκοτώθηκε χθες το πρωί στη Λάρισα, όταν η μητέρα του έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό της.

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι των δύο γονιών συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων, με τη θλίψη να είναι ανείπωτη.

 Τραγική φιγούρα η 31χρονη αρχισμηνίας και μητέρα του αγοριού, η οποία βρίσκεται από χθες σε κατάσταση σοκ.

Aπαρηγόρητη, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, υποβασταζόταν από τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο τόσο στην ίδια όσο και στον σύζυγό της.

Τι φέρεται να είπε η στρατιωτικός στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η μητέρα στους αστυνομικούς, είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα τρία από τα πέντε παιδιά της, προκειμένου να τα πάει στον παιδικό σταθμό,

εντός της Πτέρυγας Μάχης. Κάποιο από τα παιδιά άνοιξε την πόρτα, το αγοράκι έπεσε στον δρόμο και όταν η ίδια έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο, τραυμάτισε θανάσιμα το παιδί της.

Για τα αίτια αυτού του τραγικού δυστυχήματος διενεργούν έρευνα τα αρμόδια όργανα της μονάδας και η τροχαία Λάρισας.

Η νεαρή γυναίκα μένει με την οικογένειά της στις πολυκατοικίες της 110 πτέρυγας μάχης στη Λάρισα όπου και υπηρετεί.

Πριν από 20 μήνες έφερε στον κόσμο το 5ο αγοράκι της κι έμελλε να το χάσει με τον πιο τραγικό τρόπο.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς του στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας. Οι γιατροί προσπάθησαν για πάνω από 40 λεπτά να το επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

«Ήμασταν ομάδα από παιδιάτρους, αναισθησιολόγους, νευροχειρουργούς κι εμείς στα επείγοντα, αλλά δυστυχώς το παιδάκι έφερε βαρύτατες κακώσεις» είπε ο παθολόγος Στράτος Μανουλάκας.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button