ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ! Μια εξίσωση δίνει την απάντηση για το χαμένο Boeing των Μαλαισιανών γραμμών!

 

Η πτήση MH370 με 239 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος επειδή, όπως εκτιμούν, το αεροσκάφος έπεσε κάθετα στο νερό και είναι άθικτο στο βυθό. Ετσι εξηγηγείται το γεγονός πως δεν έχουν βρεθεί συντρίμμια ή πετρέλαιο από το μοιραίο boeing.

«Οι πραγματικές τελευταίες στιγμές της πτήσης MH370 είναι πιθανό να παραμείνουν μυστήριο μέχρι κάποια μέρα να βρεθεί το μαύρο κουτί και να αποκωδικοποιηθεί», σημείωσε ο μαθηματικός Goong Chen που ηγήθηκε της ερευνητικής ομάδας.

Οι ερευνητές εξέτασαν 5 διαφορετικά σενάρια προσγείωσης, συμπεριλαμβανομένης πλάγιας εισόδου στο νερό όπως αυτής που πραγματοποιήθηκε από τον πιλότο Chesley Sullenberger όταν προσγείωσε πτήση της U.S. Airways με ασφάλεια στον ποταμό Hudson.

Η ομάδα από το Texas A&M University στο Κατάρ κατέληξε στο συμπέρασμα πως πιο πιθανό σενάριο είναι μια κάθετη ή πολύ απότομη είσοδος στο νερό.

mh1_0

Αυτό θα επέτρεπε να παραμείνει εντελώς άθικτο το αεροσκάφος πριν από τη βύθισή του στον Ινδικό Ωκεανό

medicalland.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button