ΔΙΑΦΟΡΑ

Ληστής… Άγιος Βασίλης: Λήστεψε Τράπεζα Κι Άρχισε Να Πετάει Λεφτά Φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα»

Ληστής… Άγιος Βασίλης: Λήστεψε Τράπεζα Κι Άρχισε Να Πετάει Λεφτά Φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα»

Ένας 65χρονος με λευκή γενειάδα συνελήφθη μετά από ληστεία τράπεζας στην πολιτεία Κολοράντο των ΗΠΑ. Αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση σε όλους είναι ότι φέρεται να πέταξε μέρος των μετρητών που είχε αποσπάσει στον αέρα, φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα» στους περαστικούς.

Λίγο αργότερα, ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις, συνελήφθη σε κοντινό καφέ της αλυσίδας Starbucks. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Academy Bank στην ίδια πολιτεία, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος «απείλησε να χρησιμοποιήσει όπλο» και βγήκε από το υποκατάστημα της τράπεζας με μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά.

Το τηλεοπτικό δίκτυο KKTV επικαλούμενο την αφήγηση ενός αυτόπτη μάρτυρα, του Ντιόν Πάσκαλ, ότι ο Όλιβερ, αφού βγήκε από την τράπεζα που είχε μόλις ληστέψει, άρχισε να σκορπάει χαρτονομίσματα «παντού».

«Άρχισε να βγάζει χρήματα από μια σακούλα και να τα πετάει στον αέρα» πριν φωνάξει «Καλά Χριστούγεννα», είπε ο Πάσκαλ στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας είπε πως διερχόμενοι μάζεψαν κάποια από τα μετρητά, μπήκαν στο υποκατάστημα και τα παρέδωσαν στον ταμία, ενώ ο Όλιβερ ταυτόχρονα πήγε ως το Στάρμπακς και κάθισε, μοιάζοντας να περιμένει να έρθουν αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Denver Post, «χιλιάδες δολάρια δεν έχουν βρεθεί ακόμα» ενώ, κατά την ίδια πηγή, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Όλιβερ πράγματι οπλοφορούσε όταν έκανε τη ληστεία.

Ο Όλιβερ, ο οποίος εικονίζεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μετά τη σύλληψή του με γκρίζα και λευκή γενειάδα, κρατείται σε φυλακή στην Κομητεία Ελ Πάσο κι αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον δικαστή μεθαύριο Πέμπτη. Σύμφωνα με αυτά που μεταδίδονται, δεν έχει βρεθεί ακόμα συνήγορος υπεράσπισης.

[dikaiologitika.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button